Bussumse muziekverenigingen spelen samen

BUSSUM – Voor het eerst sinds jaren spelen de vier muziekverenigingen uit Bussum samen in Spant!. Het concert vindt plaats op zaterdag 6 juni.

St. Jozef, ViJoS, Crescendo en de Prins Maurits Band zullen het seizoen afsluiten met een gezamenlijk concert. Daar zullen de muziekverenigingen laten horen waar ze het afgelopen periode aan gewerkt hebben. Ter voorbereiding zijn de muzikanten meerdere malen bijeengekomen voor gezamenlijke repetities. Niet alleen de muzikanten maar ook de organisatoren zijn sinds september vorig jaar druk geweest met de voorbereidingen.

Op zaterdag 6 juni zal het honderdman tellend orkest en de 25 slagwerkers vanaf 20.00 uur te zien en te horen zijn in het theater van Bussum. De dirigenten van de vier orkesten zullen elk een aantal stukken dirigeren. Het programma is voor elk wat wils; zowel musicalstukken, “gouwe ouwe” als diverse marsen zullen ten gehore worden gebracht.

De Rotary Club Bussum en Serviceclub Kiwanis Naarden zijn hoofdsponsor van dit muzikale initiatief.
De kaartjes zijn voor 5 euro verkrijgbaar bij de vier muziekverenigingen en bij Tabaksspeciaalzaak W. Jansen, Spiegelstraat 20 te Bussum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.