Een avond vol muziek en plezier

Het concert ‘Prins Maurits Band in Concert’ van afgelopen januari was een succes. De aula van het Goois Lyceum in Bussum was omgetoverd tot concertzaal waar de Prins Maurits Band haar concert gaf. Met veel verschillende soorten muziek wisselden het orkest en het slagwerk elkaar af, maar niet voordat zij gezamenlijk het concert hadden geopend en voorzitter Hans Wardenaar het publiek had verwelkomd.

Solo’s van onder andere fluitisten Agnes Ronteltap en Jennifer Jansen, saxofoniste Naomi Schultz en slagwerker Joshua Snell waren een hoogtepunt van de avond. Ook het swingende stuk Magic Slides waar de trombones de hoofdrol in speelden was een succes. En niet te vergeten de slagwerkgroep die zich elk concert minstens een keer in een andere outfit laat zien en horen. Ditmaal waren zij gehuld in theedoeken en kokschorten en maakten zij muziek op en met behulp van keukengerei.

Die avond werden Demelza Buter en Martin Oosterdijk gehuldigd vanwege hun jubileum, beiden zijn 12ฝ jaar lid van de vereniging en Martin zet zich al vele jaren in als slagwerker, dirigent, BAC lid en sinds kort ook als tamboer-ma๎tre.

Na het concert waren alle leden en gasten uitgenodigd om gezellig na te kletsen en een drankje te drinken in het clubgebouw Scala. En daar maakte iedereen tot in de late uurtjes gebruik van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.