Geslaagde seizoensafsluiter

Afgelopen vrijdag 6 juli heeft de vereniging haar laatste concert van het seizoen gegeven. Voor dit gratis concert bij en in Scala waren donateurs en omwonenden uitgenodigd.

Voor de pauze speelde het harmonie-orkest op het plein voor Scala onder leiding van Elivera van Sloten een een selectie van de stukken van het afgelopen seizoen. Ondanks dat de band al niet meer helemaal compleet was, kwamen onder andere de italiaanse klanken toch nog goed door. Dit zeker ook dankzij de gastspelers en daarvan in het bijzonder de drummer Bert, die ons sinds lange tijd weer van zijn vlotte ritmes voorzag.

En over vlotte ritmes gesproken; Na de pauze was de beurt aan onze slagwerkgroep onder leiding van Martin Oosterdijk. In de tot toneel omgebouwde grote zaal van Scala namen ook de slagwerkers afscheid van hun oude repertoire.

Volgend seizoen kunt u weer heel wat van de vereniging verwachten. Niet alleen heeft het orkest haar medewerking toegezegd aan Toneelvereniging De Schakel om live hun toneelstuk te begeleiden, maar ook kunt u zeker nieuwe nummers tegemoet zien. De slagwerkgroep gaat zelfs nog verder … niet alleen gaan zij een compleet nieuw repertoire instuderen, maar ook zal het instrumentarium uitgebreid gaan worden met meer melodisch slagwerk.

Hou de vereniging dus ook na de zomervakantie goed in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.