Koninginnedag en Bevrijdingsdag

Koninginnedag
Een hele drukke maar ook een mooie periode hebben we achter de rug.

Koninginnedag begon vroeg met ons gebruikelijke optreden in het Bredius-kwartier. Het was een hele drukte met het de burgemeester en zijn gevolg. Een leuke en gezellige optocht als altijd. Complimenten voor het spelen van het Wilhelmus dus met een goed gevoel naar zorgcentrum De Schutse. Daar de bewoners verrassen met een kort optreden. Ook dat viel in goede aarde.

’s Avonds de Taptoe spelen. De aanloop van de bezoekers was vrij hoog. Mede door het vuurwerk wat er daarna zou worden afgestoken. Het werd een lekkere avond musiceren. Alle verenigingen van Bussum en een Frans Orkest lieten zich die avond van hun beste kant zien. Het was alleen jammer dat het publiek de spreekstalmeester niet kon horen.

5 mei
Een hele ervaring voor de vereniging. Met medewerking van PVO uit Soest en Heinze uit Muiderberg hadden we een geweldig korps staan. Het wachten op de optocht van Bridgehead werd door ons onderbroken door een extra loopje over de Huizerweg. Volop publiek langs de kant en het korps werd gedragen.

Bij terugkomst op de rotonde kwam Bridgehead er ook net aan. Wij konden meteen opstellen voor de optocht. Weer die Huizerweg over maar dan nu met tanks en andere oorlogsvoertuigen achter ons aan. Toen we weer in Scala waren hebben we met z’n allen het glas geheven op het goede verloop van de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.