Laatste voorbereidingen Spantconcert

Nog een paar weken hard oefenen en dan is het eindelijk zo ver…. Het concert van de Prins Maurits Band op 11 juni 2005 in ’t Spant te Bussum staat dit jaar geheel in het teken van vrijheid.

In het eerste gedeelte staat vrijheid in de muziek centraal waarbij we een reis door de tijd maken van de muziek. Van Indianen tot de Beatles en John Miles. Het komt allemaal aan bod.

Na de pauze staat 60 jaar bevrijding centraal. Bekende nummers uit de periode van en vlak na de Tweede Wereldoorlog, zoals de Glenn Miller medley, Soldaat van Oranje en Tribute to the Liberators worden door het orkest ten gehore gebracht.

De slagwerkgroep, bestaande uit de slagwerkgroepen van de Prins Maurits Band, G.A. Heinze uit Muiderberg en PVO uit Soest, begeleiden u in een reis vanaf de voorbereiding op D-day tot aan de bevrijding van Nederland.

Naast het orkest en de slagwerkers speelt er ook een echte pipe-band. The Seaforth Highlanders of Holland spelen bekende nummers voor pipe-band uit de oorlog.

De toegangs-kaarten kosten € 5,= per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa van ’t Spant, per e-mail via secretariaat@prinsmauritsband.nl of telefonisch bij Frank Kamperman 06 – 489 666 12.

Wij hopen u op 11 juni te verwelkomen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.