Coöperatief Fonds Rabobank Noord Gooiland

Rabobank Noord Gooiland gebruikt een deel van haar winst om lokale projecten te ondersteunen vanuit het Coöperatief Fonds. Onlangs heeft ้้n van onze trouwe donateurs, Henk Roskam, een verzoek voor een financiele bijdrage voor ons ingediend bij de Rabobank. Wij zijn erg blij te kunnen melden dat de leden van de commissie Coöperatief Fonds ons project hebben genomineerd voor een donatie uit het Coöperatief Fonds en daarbij direct aan ons hebben toegewezen.

In de afgelopen jaren heeft onze tamboerssectie zich behoorlijk op de kaart gezet. Zowel individueel als in groepsverband scoren onze slagwerkers hoog bij concoursen en zijn ze graag geziene gasten bij bevriende verenigingen. Ook in dit jubileumjaar zullen zij weer een prominente rol spelen bij onze optredens en uiteraard het jubileumconcert.

Om de kwaliteit van het spel maximaal tot uiting te laten komen, is goed materiaal uiteraard belangrijk. In de afgelopen jaren zijn wij daarom bezig geweest om de oude en versleten trommels te vervangen. Als sluitstuk zouden de zogenaamde dubble-snares nog vervangen moeten worden. Mede dankzij een zeer fraaie korting van de muziekgroothandel en de bijdrage van het Coöperatief Fonds waren wij in staat dit nog voor het jubileumconcert op 18 oktober aanstaande te verwezenlijken.

Tot 15 mei 2008 kunnen leden van de Rabobank Noord Gooiland hun stem geven aan hun favoriete project. Ieder lid kan slechts ้้n stem uitbrengen. Zo wordt de hoogte bepaald van het door de bank te doneren bedrag per project. Voor ons project behoeft er niet gestemd te worden, omdat de commissie Coöperatief Fonds – zonder verdere stemming door leden van de bank – ons project direct is toegewezen.

Wilt u meer weten van het Coöperatief Fonds, de andere genomineerde projecten of over het lidmaatschap bij de Rabobank? Kijk dan even op de website www.rabobank.nl/noordgooiland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.