Laatste loodjes bij voorbereding musical “Scrooge”

Aanstaande 18 december is het zo ver. Dan zal toneelvereniging de Schakel de musical “Scrooge” gaan uitvoeren in ’t Spant. De Prins Maurits Band is gevraagd om dit stuk muzikaal te begeleiden. Ook is er de hulp ingeroepen van het koor Vocal Motion uit Naarden.

Het begeleiden van een musical is zeker geen gemakkelijke opgave. De muziek moet uiteraard helemaal ten dienste staan van de zangers, wat zo nu en dan het nodige aanpassingsvermogen en geduld vraagt van elke muzikant en natuurlijk de dirigent. Een woord van lof is zeker op zijn plaats aan onze dirigent Remco, die ontzettend veel werk heeft verricht bij het omschrijven van alle muziek naar een harmonie-bezetting. En het resultaat mag er zeker zijn!

Regelmatig komen de muzikanten en leden van het koor op vrijdag zingen om het samenspel met het orkest te oefenen en het beloofd een spetterende show te worden.

Voor de liefhebbers zijn er nog kaarten. Deze zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar het secreatariaat van de toneelvereniging. De kaarten kosten € 9,= per stuk.

Kijk ook eens op de site van Toneelvereniging de Schakel voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.