Musical “Scrooge” groot succes

Afgelopen 18 december was het zo ver. Toneelvereniging de Schakel voerde voor een uitverkocht Spant de musical “Scrooge” uit. Samen met de Prins Maurits Band en het koor Vocal Motion uit Naarden hebben ze een spetterende voorstelling neergezet, waar zelfs de grootste critici vol lof over waren.

Een woord van lof is zeker op zijn plaats aan onze dirigent Remco, die ontzettend veel werk heeft verricht bij het omschrijven van alle muziek naar een harmonie-bezetting. En het resultaat mag er zeker zijn! Middels een goede fles wijn en een mooi aandenken in de vorm van een special voor hem gemaakt boek werd hij dan ook in het zonnetje gezet.
Bij deze ook nogmaals de waardering voor de fantastische inzet van Arie, die in een maand tijd de hoofdrol moest leren.

Geert, de regiseur, was zo enthousiast over de inzet van de verschillende verenigingen, dat er nu al plannen zijn om over 2 jaar nog een keer samen te werken aan een stuk. En er gaan zelfs geruchten dat we dan niet één, maar zelfs twee voorstellingen gaan doen.

Na afloop was er als dank voor alle medewerkers een ontzettend gezellig feest met een zeer goede band en kon er tot in de kleine uurtjes ontspannen, gelachen en gedanst worden.

Alle medewerkers namens de organisatoren van alle verenigingen nogmaals hartelijk dank voor de gigantische inzet!

Kijk ook eens op de site van Toneelvereniging de Schakel voor foto’s en verslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.